Mooi voor iedereen!
Abonneren

Af en toe nieuws over speeltuinactiviteiten ontvangen? Abonneer je!

Speeltuincommissie Amsteldorp

Fizeaustraat 37
1097 SC Amsterdam
Van de buurt, voor de buurt en door de buurt!
Uitbreiding gezocht!

Voor het voortzetten van de activiteiten en het openhouden van de speeltuin zoeken we mensen die willen meehelpen met het af en toe organiseren van een buurtfeest en mensen die een week per jaar de speeltuin open en dicht willen doen. Meedoen en blij worden? Klik hier!

Mooi voor iedereen!

Speeltuin Amsteldorp is een door de buurt beheerde natuurspeeltuin in Amsterdam-Oost. De speeltuin is één van de mooiste plekken van de buurt, groen, met bomen, rustig, omheind. Bewoners houden nu in overleg met de gemeente de speeltuin open en organiseren activiteiten. De tot 's avonds vrij toegankelijke speeltuin heeft een openbaar toilet en een waterkraantje. Het is een goede plek voor kinderfeestjes, klik hier als je wil boeken.

Kom langs en geniet van de zon! Of doe mee aan een van onze befaamde buurtfeestjes of gratis workshops. En kom helpen: om de speeltuin open te houden en leuke activiteiten te kunnen voortzetten zoeken we als buurtspeeltuincommissie vrijwilligers, elke dag weer. Klik hier voor ons contactformulier!

Het weer
Ingelast: meidenfeestje

Enkele buurtmeiden (8, 10 en 13 en één zesjarig broertje). hebben gisteren bedacht dat ze vandaag, donderdag 11 augustus, een kleinschalig 'meidenfeest' willen organiseren  
Voor meiden in de leeftijd 4-12 jaar ongeveer.
 
Nagellakken, schmink/makeuppen, armbandjes maken, waxinelichtpotje beschilderen, lekker bezig zijn en ondertussen zelf marshmallows roosteren, etc. Beetje ad hoc, maar ach, meiden met een plan zijn niet te stuiten.
Ze eindigen de middag met zelfgemaakte pannenkoeken (uurtje of zes). Gratis, zoals gewoonlijk. Regen verwacht, maar daarvoor is onze fantastische overkapping! Wie zin heeft is meer dan welkom! Voor wie niet kan: dit is de generale, begin september herhaling!

Speeltuin op Youtube!

Wie Slynan74 is weten we niet, maar hij of zij maakte in 2009 een filmpje over Speeltuin Frankendael (zoals het speelpark toen nog heette. Omdat iedereen bij de Frankendael- speeltuin denkt aan die in het Frankendael- park, en niet aan onze buurtspeeltuin in Amsteldorp, moesten we de naam veranderen).

Enfin, het is een mooi filmpje, net als wij verstopt maar toch gevonden! (klik rechtsonder op schermpje  voor groter beeld)

Laatste reacties